Štvrťfinálové play-off súboje začínajú v Dubnici 16. a 17. marca

Základnú časť ukončili hokejisti Spartaka v piatok 3.3. úspešne, keď v považskom derby zvíťazili nad „Pantermi“ z Považskej Bystrice výsledkom 4:2. Vo vyrovnanej ligovej tabuľke sme sa vďaka lepším vzájomným zápasom proti Humennému vyšvihli na skvelé 2. miesto. Je tak jasné, že vyraďovaciu časť začneme doma, no na súpera si budeme musieť ešte počkať.

Základná časť Tipos Slovenskej hokejovej ligy sa ukončila 44. kolom, ktoré rozlúsklo tvrdý oriešok v podobe vyrovnanej tabuľky. Spartak obsadil konečnú druhú priečku s 85. bodmi. Rovnakým počtom bodov po poslednom stretnutí disponovalo aj Humenné, no podľa pravidiel SZĽH v náš prospech rozhodli lepšie vzájomné zápasy.

Štvrťfinálového súpera však ešte nepoznáme. Jeho meno bude známe až po kvalifikácii do play-off, čo je najneskôr v pondelok 13.marca. Kvalifikačné dvojice, ktoré sa proti sebe stretnú, sú na siedmej priečke umiestnená Skalica proti jedenástym Topoľčanom a ôsma Považská Bystrica proti deviatemu Žiaru nad Hronom.

Istým faktom je však, že sériu začneme doma dvojzápasom vo štvrtok 16. a v piatok 17. marca. Presné časy vzhľadom na priame prenosy ešte upresníme v priebehu týždňa.

Sledujte naše sociálne siete, na ktorých budeme prinášať všetky aktuálne informácie.

Prichádza najdôležitejšia časť sezóny, buďte pri tom s nami #spolusmespartak.