Výhra proti Martinu a druhý Kristínov hattrick

Včerajší zápas priniesol zaujímavú gólovú prestrelku , keď počas 60 minút padlo až 10 gólov, a našim hokejistom sa podarilo zvíťaziť v Martine po napínavom zápase 4:6. Martin nás síce prestrieľal v pomere striel 44:39, no využili sme až 3 presilové hry a zaujímavé je, že práve 2 góly sa nám podarilo vsietiť v oslabení.

Po sérii nešťastných prehier, sme tak proti Martinu získali cenné víťazstvo. K zápasu nám pár slov povedal aj útočník Miroslav Kristín:  „Podali sme kolektívny bojovný výkon, ktorý nás včera priviedol k víťazstvu, verím, že na to nadviažeme a takto budeme pokračovať v každom zápase,“ zhodnotil kapitán, ktorý si zo 6 gólov v sieti rytierov práve 3 pripísal na svoje strelecké konto, no tento pocit zažil už druhýkrát v sezóne. Prvý hattrick si pripísal v zápase proti Trnave, v ktorom sme zvíťazili na domácom ľade 5:2.

Zápas zhodnotil aj hlavný tréner A-tímu Roman Chatrnúch: „Do zápasu sme vstupovali s vedomím, že obidve mužstvá prehrali posledné 3 zápasy, preto to bol pre nás veľmi dôležitý zápas, čo sa psychiky týka. Našťastie sme ho zvládli lepšie my, keď už v 1. tretine sme sa dostali do dvojgólového vedenia, čo bolo rozhodujúce pre nasledujúci vývoj zápasu.“

Už v stredu o 18:00 nás čaká ďalší zápas, ktorý odohráme doma proti Humennému.

 

 

 


Súvisiace články