Predaj vstupeniek na TIPSPORT KAUFLAND CUP

Vážení hokejoví fanúšikovia ,

určite ste postrehli opatrenie hlavného hygienika a úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktoré upravuje počet účastníkov športového podujatia v interiéri na max. 500 ľudí . Aj keď nás toto opatrenie mrzí a bolí, musíme ho rešpektovať.

Z tohto dôvodu pôjde do predaja bohužiaľ na každý zápas Tipsport Kaufland cupu iba 350 vstupeniek. Sme jeden s posledných štadiónov, kde môžeme ponúknuť aspoň tento počet vstupeniek. Od októbra nevieme, či sa vôbec hokej bude hrať. 

Vstupenka na zápas s HKM Zvolen bude stáť 5 EUR v predpredaji a 7 EUR v deň konania zápasu. Na zápas s Duklou Trenčín to bude 10 EUR.

Uvedomujeme si, že sa táto cena môže zdať vysoká, napriek tomu veríme, že to budú brať naši fanúšikovia ako vyjadrenie solidarity nášmu klubu a vyjadrenie podpory našim chlapcom.

Pred zavedením tohto opatrenia sme plánovali vstupné vo výške 4 EUR pri schválenej polovičnej kapacite štadióna ( cca 1750 osôb), ale pri súčasných opatreniach a nákladoch na organizovanie zápasu to inak nejde a nemáme na výber.

Predaj vstupeniek na zápas s HKM Zvolen už prebieha ONLINE na našej webovej stránke spartakdubnica.hockeyslovakia.sk v sekcií vstupenky . Vzhľadom na vysoký záujem o zápas s Duklou Trenčín, aby sme zabezpečili Vám našim fanúšikom dostupnosť vstupeniek bude predpredaj 150 ks vstupeniek prebiehať po 1.tretine počas zápasu s HKM Zvolen v pokladni zimného štadiónu a následne v bufete do vypredania. Pre ONLINE predaj  bude určených 150 ks vstupeniek. ONLINE predaj sa začne v pondelok 14.9. o 15:00 hod. A nakoniec posledných možných 50 ks budeme predávať od 17:00 hod v deň zápasu v pokladni zimného štadióna.

Zabezpečte si včas vstupenku na atraktívnych účastníkov TIPOS LIGY. Derby s Duklou Trenčín uvidíme na našom zimnom štadióne po dlhých 15tich rokoch.

#spartakdubnica #spoluzadubnicu